fbpx

OMG! Jennifer Lawrence neemt een break van acteren

Yep. Jennifer Lawrence, one of our faves, heeft een big change aangekondigd. Ze zal een jaar niet meer werken aan films om zich te focussen op activisme. Beauty and brains much?!

Jennifer is de laatste paar jaar pretty busy geweest met films zoals Mother!, X-Men Apocalypse en Red Sparrow. Tijdens deze drukke periodes maakte ze nog steeds tijd voor politieke issues, maar in een interview met Entertainment Tonight vertelde ze dat ze nu toch echt een jaartje vrij neemt van het acteren. Jennifer zal zich inzetten om jongeren ook politiek involved te krijgen.

Dit is niet de eerste keer dat J. Law zich hiervoor inzet – eerder dit jaar ging ze speciaal naar een middelbare school in Ohio om met studenten te praten. Eén van de studenten vertelde E! News dat Jennifer’s bezoek haar echt aan het denken had gezet: “Het maakt een groot verschil wanneer iemand die maar 10 jaar ouder is dan wij met ons komt praten over politieke issues. Toen ze zei dat dit onze tijd is, zette dat me echt aan het denken.” Yay, you go Jen!

We zullen Jennifer Lawrence een jaartje moeten missen, maar het is ongelofelijk tof wat ze gaat doen! Tot die tijd vermaken we ons wel met The Hunger Games marathons voor een dosis J. Law ;).

> Deze film met Lucy Hale en Tyler Posey moet je zien
> Dit is de naam van de dochter van Kylie Jenner

Bron beeld: celebrityabc via Foter.com / CC BY-SA

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.