fbpx

One Direction ruzie?

 

Dat One Direction een grote pauze in heeft gelast, was al bekend. Maar hebben ze nu ook al ruzie?  Liam reageert op de geruchten.

De raarste geruchten gaan rond. Louis Tomlinson en Liam Payne zouden namelijk knalle ruzie hebben! Na het zien van een filmpje waar ze elkaar beide duwen, denk jij misschien hetzelfde. En het was niet eens het geduw, maar volgens een fan stapte Louis ook regelmatig van het podium af. Waardoor de andere drie bandleden confused achter bleven.  Ook vergat hij een keer zijn tekst, die Harry vervolgens overnam.

Maar het wordt nog erger… De dag na het optreden waar Liam en Louis elkaar duwden, stapte de boyband uit hun privéjet ditmaal zonder Louis!

Toch zou volgens Liam er niks aan de hand zijn. Hij deelde het artikel van Heatworld waarin de geruchten rond gingen met als toevoeging: ‘OMG, dat ik het durf om een geintje uit te halen met een goede vriend!’

Gelukkig is er ook goed nieuws, want de boyband maakte vandaag de naam van hun nieuwe single bekend namelijk: ‘Perfect’!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.