fbpx

Dit herken je als je mega onhandig bent

Een verdwaalde blauwe plek op je been of ineens weer een vlek in je shirt. Het leven als onhandig meisje staat vol verrassingen. Ben jij ook Miss Clumsy van je vriendengroep?

Wit dragen is gevaarlijk voor jou
Het lijkt wel een soort gave, zodra jij een wit kledingstuk aanhebt zit er binnen een paar minuten wel weer een vlek op. Nee, witte kleding is niet voor jou weggelegd en heb je helaas vaarwel moeten zeggen.

Charmant en elegant zijn, is niet echt je ding
Een leuke date met een leuke jongen? Alles gaat helemaal goed, totdat je je beseft dat je wel een beetje charmant over moet komen. Je probeert je onhandigheid te onderdrukken, het tegenovergestelde gebeurt. ALTIJD.

Struikelen is jouw grootste talent
Niemand weet hoe je het voor elkaar krijgt, maar elke keer weet je het weer te presteren om te struikelen, over helemaal niets. Of niet, wie heeft gezegd dat je niet over lucht kan struikelen?

Je krijgt overal de schuld van
Een kras op de auto? Jouw schuld! Een glas melk dat omgegooid wordt? Dat heb jij sowieso gedaan. Je vrienden en familie kijken er gewoon niet meer van op dat je onhandig bent en zijn er dan ook zeker van. Is er iets kapot? Het kan niet anders dan dat jij dat hebt gedaan. Superfijn!

Jouw coördinatie is vreselijk
Eten en lopen tegelijkertijd? Mega gevaarlijk voor jou. Je bent al geregeld tegen iets aangelopen puur en alleen omdat je niet twee dingen te gelijk kan doen. Hoe graag je dit ook zou willen, je coördinatie is hier gewoon niet voor gemaakt.

Ben jij ook mega onhandig?

Dit vind je vast ook leuk:
>8 tekenen dat je teveel blogs leest
>15x dit herken je als je voor het eerst in de sportschool bent

Bron beeld: Unsplash.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.