fbpx

De opnames van 13 Reasons Why zijn stilgelegd

De opnames van seizoen 2 van 13 Reasons Why waren in volle gang, maar de productie is nu een tijdje stilgelegd… om een heftige reden.

In de omgeving van de opnames, Noord-Californië, zijn namelijk heftige bosbranden. Daarom zijn de opnames tijdelijk stilgelegd. Dit duurt zeker nog tot donderdag, omdat ze anders te veel last kunnen hebben van de rook. Vrijdag en zaterdag waren al geplande vrije dagen, daarom zullen de opnames pas zondag weer verder gaan. Castleden zijn naar huis gevlogen, omdat sommige van hun komen uit de getroffen gebieden. Heftig!

Er zijn verschillende mensen vermist geraakt of zelfs overleden door de heftige bosbranden. De castleden laten dan ook via social media weten dat ze meeleven met de slachtoffers.

Seizoen 2 van 13 Reasons Why staat nu op de planning voor maart 2018, het is nog onduidelijk of de release vertraging oploopt door het stilleggen van de opnames.

Lees ook:
De cast van Riverdale speelt Truth or Dare
Dylan Minnette wil minder Clay zien in 13 Reasons Why seizoen 2

Bron beeld: Netflix, 13 Reasons Why
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.