fbpx

Outfit inspiration: Summer time

 

Yes, het mooie weer komt weer terug! De warme temperaturen zijn prima, maar kunnen in Nederland soms wat benauwd aanvoelen. Wat zijn de beste items voor dit weer, die ook nog eens fashionable zijn?

  1. Luchtig Draag luchtige en lichte kleding. Items die licht zijn, zorgen ervoor dat je lichaam minder hard hoeft te werken om koel te blijven. Luchtige kleding spreekt voor zich, heerlijk als er een klein windje staat.
  2. Bedekking Door je lichaam niet helemaal bloot te geven, bied je het ook bescherming tegen de zon. Maxi-jurken en –rokken zijn ideaal (luchtig & bedekt). Meer een broekenmeisje? Draag je favoriete shorts en combineer het met een wijde, losvallende top.
  3. Lichte kleurenVermijd donkere, zwarte kleuren. Ze absorberen de hitte en zorgen ervoor dat je het nog warmer krijgt. Geen fan van wit? Draag een mooie pastelkleur, dit zorgt ervoor dat je er lekker bruin uitziet en is helemaal volgens de zomertrends.
  4. Accessoires Voor alle accessoires is het het fijnst om zo min mogelijk last ervan te hebben. Voor sieraden betekent dit minimalistische, kleine items. Een tas idem dito, kies voor een kleine variant die je makkelijk om kunt hangen.
  5. Sunnies De zon er ook bij? Vergeet je zonnebril niet, dat scheelt overmatig knijpen met je ogen.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.