fbpx

Perrie Edwards koopt eigen huis

 

In de zomer van vorig jaar gingen Zayn Malik en Perrie Edwards al uit elkaar, maar Perrie bleef wonen in het huis dat zij samen met Zayn had gekocht. Dat is nu voorbij, Perrie heeft een eigen huis gekocht!

De Engelse krant The Sun is de eerste die bericht over de recente aankoop van de Little Mix zangeres. Het huis zou vier slaapkamers hebben en liggen in Surrey, net buiten Londen. En de prijs? Tsja, een kleine 1.4 miljoen dollar (ongeveer 1.2 miljoen euro).

Een anonieme bron vertelt The Sun het volgende: “Perrie laat met deze stap zien dat ze eindelijk over de breuk met Zayn heen is en dat ze er klaar voor is om verder te gaan. Haar nieuwe huis is heel erg mooi en ze heeft het helemaal zelf ingericht. She loves it”. Volgens de bron zal Perrie zich ook niet snel alleen voelen in haar nieuwe huis. Haar moeder Debbie zal veel langskomen en ze heeft een heleboel huisdieren die haar gezelschap houden. Ook zegt de bron dat ze zich niet alleen voelt en dat ze geniet van haar onafhankelijke leven. We gunnen het haar van harte!

Bron foto: Instagram Perrie
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.