fbpx

Na de finale van Pretty Little Liars afgelopen juni, wisten we eigenlijk niet zo goed meer wat we moesten. And can you blame us? Na jaren de identiteit van (Uber) A proberen te achterhalen, was het opeens zó voorbij. We feel you girl, en we hebben gelukkig goed nieuws.

I. Marlene King (de producer van PLL) is namelijk bezig met een nieuwe serie, The Perfectionists. En het wordt nóg beter: The Perfectionists is een spin-off van Pretty Little Liars.

via GIPHY

Waar de serie over gaat? Op Freeform’s site staat het volgende:

Alles lijkt perfect te zijn in de stad Beacon Heights, van hun universiteit op het hoogste niveau tot de overachieving inwoners. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De druk om perfect te moeten zijn leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist schuilt een geheim, een leugen en een nodig alibi.

Aaaah, hoe goed klinkt dat? We krijgen er major Pretty Little Liars vibes van! And no surprise, want ook deze serie is gebaseerd op een boek van Sara Shepard, de schrijfster van de Pretty Little Liars boeken. The Perfectionists zou natuurlijk geen PLL spin-off zijn zonder de nodige Liar drama, en daar gaan Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) en Mona Vanderwaal (Janel Parrish) voor zorgen. Hoe die twee precies terechtkomen in Beacon Heights en wat ze daar doen is nog niet duidelijk, maar één ding is zeker: drama gegarandeerd.

Ava (Sofia Carson) speelt de hoofdrol in The Perfectionists. Dit is wat we weten over Ava: ze is een trendsetting blogger én coder (we miss you Caleb) en streeft ernaar om een fashion icon te worden. Ze zal waarschijnlijk deep, dark secrets hebben die ze moet beschermen, en laten Ali en Mona daar nou net de beste in zijn ;).

Okay, we don’t know what’s going on, but we love it.

De serie zal waarschijnlijk niet helemaal hetzelfde zijn als het boek, maar het boek geeft ons wel een idee waar de serie verder over zal gaan. In het boek staan Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie en Parker centraal. Deze vijf meiden hebben weinig gemeen, op twee dingen na: de drang om perfect te zijn en een haat voor de hartenbreker van de school, Nolan. Voor de grap verzinnen ze het perfecte plan om Nolan te vermoorden, maar wanneer Nolan dood wordt gevonden precies volgens dit plan, worden ze de hoofdverdachten in de zaak. Als de serie hier ook maar een beetje op lijkt, zijn we verkocht.

De serie gaat waarschijnlijk eind dit jaar in première (sad), but we’ll def keep you posted! Tot die tijd, Pretty Little Liars marathon, anyone?

> Er komt nog een serie van de makers van Pretty Little Liars: The Heiresses
> Lucy Hale speelde bijna niet in Pretty Little Liars

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.