fbpx

Deze plussize modellen moet je zeker volgen

Uit onderzoek van de Florida State University blijkt dat plussize modellen een positieve invloed hebben op het zelfbeeld van girls. Het laat zien dat er ook modellen zijn met een realistische maat. Deze plussize modellen moet je zeker volgen.

Danielle Grondelle
Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen. Danielle is een van de meest bekende plusszie modellen van Nederland. Ze is het eerste Nederlandse plussize model die New York Fashionweek heeft gelopen.

Ashley Graham
Kunnen we even een momentje stilte houden voor deze bloedmooie vrouw? Ashley zet zich in voor body positivity. Haar doel is mensen bewust maken dat schoonheid bestaat in alle maten. Yes, girlboss!

Iza IJzerman
Het kan je vast niet ontgaan zijn. Een tijdje geleden kwam haar naam opeens overal in het nieuws. Ze zou de dubbelganger van Gigi Hadid zijn. Maar zeg eens eerlijk, is Iza niet nog mooier?

Liza Golden-Bhojwani
Tegenwoordig zie je op Instagram veel foto’s van mensen die enorm zijn afgevallen, maar Liza laat zien dat het ook anders andersom kan. Ze is de afgelopen een stukje aangekomen, maar is ze 10x zo gelukkig. Daar gaat het om!

So pretty! Wie ga jij zeker volgen?

Lees ook:
> 4x modellen bloopers

Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Comments are closed

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.