fbpx

#PrayForTheWorld

 

We worden de laatste tijd overspoeld met negatief nieuws. De tragische gebeurtenis in Parijs is daar een voorbeeld van. Maar hoe ga je nu met zo’n situatie om?

  1. Niet alleen nu in Parijs, maar overal om ons heen gebeuren soms dingen die niet met woorden te bevatten zijn. Toch is het belangrijk dat je er over blijft praten bijvoorbeeld met je vrienden of familie.
  2. Doe wat voor jezelf fijn voelt. Wil je er graag iets over delen op je blog of social media? Doe dit dan vooral. Het zal de situatie op het moment niet verbeteren maar zo kun je toch op je eigen manier steun betuigen. Het hoeft natuurlijk niet. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om.
  3. En vergeet niet, blijf respectvol! Dit soort gebeurtenissen kunnen je boos maken of juist een gevoel geven van onmacht. Soms heb ik ook zin om hele verhalen op Facebook te knallen. Oh, dat lucht zo op! Maar kijk hier mee uit. Als eenmaal iets op het internet staat is het er niet zomaar weer vanaf. Plus je kan iemand misschien erg kwetsen met je woorden.

Sterkte.

Make cookies, not war.

Beeld: Instagram
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.