fbpx

Pretty Little Liars’ work-out regimes

 

In de serie hebben de Pretty Little Liars niet veel tijd om te sporten door alle drama die A veroorzaakt, maar buiten de serie zijn de meisjes druk met wandelen, boxen, yoga en meer sporten om in vorm te blijven!

Troian Bellisaro

Spencer Hasting zit liever met haar neus in de boeken dan dat ze staat te zweten in de sportschool, maar dat geldt niet voor Troian Bellisaro! Troian is fan van aerial yoga, een yogavariant waarbij je zweeft in doeken. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een intensieve workout waar je veel kracht voor nodig hebt en van krijgt.

Shay Mitchell

Net als Emily Fields is Shay Mitchell buiten beeld ook een echte powergirl. Shay blijft fit door regelmatig naar de sportschool te gaan, een baantje te zwemmen, keihard te boxen of een rondje te lopen met haar hond. En ze heeft ook nog een halve marathon gelopen. How do we keep up?!

Ashley Benson

Hanna Marin is in de serie een goofy girl die er regelmatig verkeerde opmerkingen uitflapt. Maar Ashley Benson neemt haar workout heel serieus. Haar routine bestaat uit pilates, boxen en een flinke portie krachttraining.

Sasha Pieterse

Queen bee Alison DiLaurentis zal je nooit in een sportoutfit zien. Maar Sasha Pietserse is een echte sporty girl! Sasha houdt van klimmen, wandelen met haar honden en hubby en een training in de sportschool. Plus: ze gaat regelmatig op wintersport.

Lucy Hale

Aria Montgomery is meer bezig met haar writing skills dan workouts, maar Lucy Hale is buiten beeld een echte fitgirl. Lucy wandelt of fietst het liefst in de prachtige omgeving van LA of gaat aan de slag met haar workouts in de sportschool.

Beeld: Instagram sleepinthegardn, shaym, itsashbenzo, sashapieterse27, lucyhale
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.