fbpx

Recap: Pretty Little Liars #6.11

 

 

Finally, na maanden te hebben gewacht was er gisteren weer een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Woohooo! Wekelijks praten wij jou bij over de nieuwste aflevering in onze recap. *spoiler alert*

Nadat de meiden eindelijk wisten wie A was verlieten Emily, Hanna, Spencer en Aria eindelijk Rosewood om echt te kunnen leven. Daar bleven we achter met de grote vraag hoe hun levens nu zullen lopen!

Five years forward
De aflevering begint meteen spannend, want er komt een hoorzitting. Ali heeft de vier meiden hiervoor nodig, want ze wil haar zus Charlotte/Cece vrij krijgen. Say what? A komt weer vrij? Na alles wat ze de meiden heeft aangedaan? Het was te verwachten dat de meiden weer terugkwamen naar Rosewood, want hoe anders kan het verhaal verder gaan? En natuurlijk luisteren ze weer naar Ali (we hoopten dat dat nu wel verleden tijd zou zijn).

Veranderingen
Qua uiterlijk zijn de meiden niks veranderd – behalve de opvallende pony van Spencer dan – ze lijken amper anders, maar hun leven. Wow… Hanna werkt voor een modeontwerper en is verloofd(!), Aria schrijft eindelijk boeken, Spencer zit in Washington D.C. en Emily werkt in een bar in California. And what about the #relationshipgoals… Haleb bestaat niet meer, Spencer & Toby zijn uit elkaar, Ezra & Aria zijn nog verder uit elkaar gegroeid. Wij moesten stiekem wel even slikken toen het zo definitief werd in de aflevering.

Hoorzitting
En toen kwam die hoorzitting. Spencer, Emily en Hanna besluiten voor de laatste keer te liegen voor Ali, waardoor Cece vrij komt. Ze zeggen dat ze helemaal niet meer bang zijn voor Cece, maar je ziet meteen dat het niet waar is. Aria kon het niet en je ziet weer die verschrikkelijke dingen die ze heeft meegemaakt. Ze is de enige die ervoor pleit om Cece niet vrij te laten. Wij snappen het wel dat ze na vijf jaar nog steeds nachtmerries heeft. Het maakt niks uit wat Aria zegt, want Cece komt alsnog vrij. Zelf Mona getuigd hiervoor! Terwijl ze een paar minuten eerder duidelijk was dat ze wil dat Cece in het ziekenhuis blijft. De vier meiden belanden vervolgens in het restaurant van Hanna’s moeder. Het oude Radley is omgetoverd tot een chic restaurant. De plek waar Cece, Spencer en Mona hebben vast gezetten. Waar de meiden verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt?! Bizar! Maar de meiden genieten ervan en belanden een beetje tipsy in Hanna’s hotelkamer.

The next day
En dan gebeurt er iets dat wij niet zagen aankomen. Cece is weg. Niemand heeft haar gezien nadat ze thuis is afgezet. Herkenbaar much? Gebeurde er ook niet zoiets in de allereerste aflevering? Wij hadden wel even een flashback-momentje. Totdat Cece dood werd aangetroffen… Uiteindelijk blijkt het dat ze is vermoord. We kunnen weer gaan speculeren… Wie zal het zijn? Sarah Harvey? Sarah komt ook naar de begrafenis van Cece en ze doet erg creepy. Of misschien Mona die ondanks dat ze nog bang was toch Cece vrij wilde krijgen (om haar te vermoorden?) Daar zit for sure meer achter. Hopelijk wordt het snel duidelijk en hoeven we niet 6 seizoenen te wachten op het grote antwoord 😉 Of nou ja, nog zes jaar PLL is ook niet verkeerd.

Wat vond jij van deze aflevering (hij staat sinds gisteren op Netflix)? Wij kunnen niet wachten op de volgende aflevering!  Tot volgende week bij de volgende recap. 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.