fbpx

 

Wekelijks praten wij jou bij over de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars in onze recap. Deze week aflevering 2: Charlotte’s Web…

Wie is de moordenaar?
In de vorige aflevering werd Cece vermoord. Maar door wie? Sarah Harvey? Mona? Of misschien toch  een van de meiden? Het blijft natuurlijk een serie en het blijft Pretty Little Liars, dus op een antwoord kunnen we nog wel even wachten. Of toch niet? Het was wel heel erg verdacht dat Aria en Ezra midden in de nacht een rondje ging lopen en ze Cece zagen. Nog verdachter is dat Ezra snel afscheid nam en waarschijnlijk later loog tegen Aria. Zou hij nog zoveel van Aria houden en haar willen beschermen? Zou hij de moordenaar van Cece zijn? Als wraak voor het onrecht wat zijn vorige vriendin – waarschijnlijk – is aangedaan en uit bescherming voor Aria..

Nieuwe jongens
Kunnen we het even over die nieuwe jongens van PLL hebben? Natuurlijk is Haleb forever, maar de verloofde van Hanna is wel echt een leukerd. En heel romantisch. Dat hij helemaal naar Rosewood is gevlogen en in haar hotelkamer stond met champagne. Het werd alleen wel een beetje awkward toen Hanna Jordan voorstelde aan Caleb. Je zag dat er nog steeds een sparkle was tussen Hanna en Caleb. We hebben nooit gezien waarom ze écht uit elkaar gingen. En wat dacht je van Aria’s nieuwe lover Liam? Ze zagen er heel lief uit samen, maar wij denken dat ze nog steeds verliefd is op Ezra. Toch? We hope so..

Trouble
Aria komt in de problemen, omdat Hanna haar midden in de nacht weg zag gaan. Zou Aria Cece hebben vermoord? Gelukkig lijkt het erop dat ze het niet heeft gedaan, maar Alison vertrouwt haar beste vriendinnen niet meer en geeft dit door aan de politie. Gaat dat betekenen dat de girls Rosewood voorlopig niet zullen verlaten? Nog een week en dan zullen we meer weten!

Wat vond jij van deze aflevering? En wie heeft Cece vermoord? 

Lees hier onze vorige recap.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.