fbpx

Recap: Pretty Little Liars #6.13

 

Wekelijks praten wij jou bij over de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars in onze recap. Deze week aflevering 6.13: The Gloves Are On…

Creepy Sarah
Spencer, Hanna en Emily ‘genieten’ van een lekkere spa-dag. Ondertussen lag Sarah Harvey lekker te ontspannen in een kamertje naast de meiden. Emily vindt het alleen maar enger worden, want Sarah achtervolgt haar overal. Waarom?! Komt het door die verbrande handen of zit er meer achter? Wat is Sarah van plan?

Delete
Zoals je zag in de vorige aflevering heeft Hanna de videotape van het hotel gewist. Nu komt ze in grote problemen, want de politie weet het en ze willen haar moeder verhoren. Gelukkig komt ze nerd Lucas (die opeens superrijk is geworden!) tegen en hij wil haar helpen. Tegen de politie zeggen ze dat ze die avond samen waren, maar ze verspreken zich… Big trouble. Waar komt die hulp van Lucas vandaan? Echt uit hun vroegere vriendschap of zit er meer achter? Wij twijfelen overal aan!

Ezria
Aria doet er alles voor om Ezra zo ver te krijgen om zijn tweede boek af te maken. Maar best begrijpelijk dat hij daar geen zin in heeft. Hij is zo depressief en duidelijk niet zichzelf. Hij mag zelfs in het hotel geen biertje meer drinken, omdat hij voor nogal wat problemen heeft gezorgd. Wat gaat er mis Ezra? Aria noemt het gevoelig en aardig, maar Ezra is het daar niet mee eens. Hij roept: “Wat als ik dat nou niet ben?” Whoaaa, wat betekent dit handsome boy? Heeft hij toch iets te maken met de moord op Cece of zal er iets anders spelen? Zou hij zich schuldig voelen om de dood van zijn vriendin?

Spaleb
Je weet dat je niks mag beginnen met de ex van je beste vriendin. Dat weten wij en dat weet Spencer. Maar ze is verliefd om Caleb en dat zien wij allemaal. Zelfs Hanna ziet het. En dan gebeurt er iets dat wij niet zagen aankomen. Ze geeft Spencer toestemming om achter haar ex aan te gaan en dat laat ze haar bestie niet nog een keer zeggen. Ze maakt er meteen werk van… Wat vind jij ervan? En betekent dat no more Haleb, maar Spaleb?

Stalker 2.0
Dat er een nieuwe stalker kwam wisten we, maar toch blijft het creepy als je dat smsje leest die Aria kreeg: “You know who dit it and I’m going to make you talk.” Wie is het? Wat weet Aria? En wat gaat er toch gebeuren?? Hopelijk weten we volgende week meer! Een groot vermoeden gaat naar de waarschijnlijk boze en verdrietige Alison. Neemt ze nu de oude rol van haar overleden sis in met creepy berichtjes? De meiden hebben al een hele poos niks van haar gehoord en we weten hoe goed Alison is in spelletjes..

Lucy Hale a.k.a. Aria hoopt dat Pretty Little Liars heel eng eindigt. Dat er iets ergs gaat gebeuren met de meiden en dat wij daar heel lang over zullen praten. No happy ending dus… Héftig! Wat hoop jij?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.