fbpx

Recap: Pretty Little Liars #6.16

 

Wekelijks praten wij jou bij over de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars in onze recap. Deze week aflevering 6.16: Where somebody waits…

Sparia 2.0
Aria en Spencer ontdekken een oud gedeelte van Radley, nadat ze door de hotelkamer van Sara zijn geslopen. En dan komen ze erachter hoe gemakkelijk Sara ongezien weg kan komen uit het hotel. Er zit ergens een gat in de muur. Maar waarom Sara? Wat ben jij van plan?!

Spencer’s moeder
Caleb vond op de telefoon van Yvonne een bestand over de Hastings. En wat blijkt, de moeder van Spencer houdt iets heftigs voor haar verborgen. Ze is namelijk ziek en dat kan nog wel eens problemen opleveren voor haar campagne. Spencer wil haar helpen en vindt dat ze het moeten vertellen aan de inwoners van Rosewood voor haar tegenstanders het doen. Is dat wel zo’n goed idee?

Ezra’s boek
Ezra is nog steeds verdwenen en daarom heeft Aria besloten om het boek verder te schrijven. Haar nieuwe boy… komt erachter. Ze verwacht dat hij het een verschrikkelijk idee vindt, maar gelukkig staat hij achter haar besluit. Totdat Ezra back in town is… Oeps! Al dat werk voor niks, want hij heeft het boek namelijk geschreven. Komt Aria nu in de problemen? Want ze had namelijk al hoofdstukken ingeleverd bij haar baas. En daarnaast werd Ezra verdacht door de girls, omdat hij niet wilde vertellen waar hij de nacht van de moord op Charlotte was. Wat blijkt, hij kwam de ouders van Aria tegen en mocht daar niks over zeggen… Zou het waar zijn?

Moordwapen
De Pretty Little Liars hadden het steeds over een golfclub. Dat dit het moordwapen moest zijn, maar Spencer ziet dat er iets mist van de koffer van haar zus. Haar koffer is kapot en er ontbreekt een deel dat van metaal is, hol en een rechthoekig uiteinde heeft. Is dat niet het moordwapen? Wat heeft de zus van Spencer ermee te maken? Of wordt ze erin geluisd?

Wat vond jij van deze aflevering? Let us know in de comments hieronder 😉

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.