fbpx

Recap: Pretty Little Liars #6.17

 

Wekelijks praten wij jou bij over de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars in onze recap. Deze week aflevering 6.17 (Netflix): We’ve All Got Baggage…

De kast van Sara
Emily en Hanna willen Alison laten zien dat er een gat in de kast van Sara Harvey zit. Ze sneaken de hotelkamer binnen, die niet zo netjes is opgeruimd (herkenbaar much?). En wat blijkt; het gat is verdwenen. Hoe moet Ali hun gaan geloven? En dan komt er een schoonmaakster binnen. Of toch niet? Want zodra de meiden vertrekken doet de ‘schoonmaker’ zijn/haar masker af. Sara ben jij dat?

De weddingdress
Niet alleen Hanna heeft een bruiloft te regelen, maar ook de moeder van Aria. Hanna helpt haar met het zoeken naar de perfecte jurk. De moeder van Aria voelt zich schuldig, want Hanna hoort nu zelf druk bezig te zijn met haar eigen bruiloft en haar eigen jurk. We hadden ook al wel verwacht dan Hanna al lang een jurk had uitgekozen. Wat is er? Zenuwen of ben je toch niet verliefd op Jordan, maar iemand anders…?

Creepy smsje
De vier meiden kregen al enge smsjes van een nieuwe ‘A’ (Sara of Melissa??), maar nu is Alison ook aan de beurt. Gelooft ze de meiden nu dan wel? Maar waarom krijgt Ali ook zo’n smsje? Is het van Sara en wil zij niet dat Ali weer met de meiden praat? Of is het iemand anders die wraak wil nemen? Daarnaast voelt ze zich ongelofelijk schuldig, want volgens Ali komt het door haar dat Charlotte weg is gelopen. Richting de moordenaar.

Melissa is weer thuis
Melissa is weer in Rosewood en de meiden vertrouwen haar niet helemaal. Haar kapotte koffer mist een onderdeel en dat kan wel eens het moordwapen zijn. Ze heeft ook wel weer heel snel een nieuwe koffer gekocht en de kapotte weggegooid. Iets te verbergen sis? Want Hanna herinnert zich een moment in Londen, toen ze Melissa daar zag. Melissa was boos, omdat haar boyfriend Wren haar in de steek liet voor Charlotte… Was ze zo boos, dat ze zelfs Charlotte heeft vermoord?

Wat vond jij van deze aflevering? Laat het weten in een reactie hieronder 😉 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.