fbpx

Recept: bananenijs

 
Dit lekkere weer schreeuwt om ijs. Om het een beetje healthy te houden maak je dit easy bananenijs!

Wat heb je nodig?(Voor één portie)
  • 2 rijpe bananen
    Scheutje (plantaardige) melk
  1. Haal de schil van de bananen af en snijd de banaan in kleine plakjes. Stop de plakjes in een afsluitbaar bakje en leg het minstens 12 uur van te voren in de vriezer. Wanneer ze helemaal bevroren zijn, zijn ze ready!
  2. Pak daarna een krachtige blender of keukenmachine en stop de bananenslices erin. Blend het totdat het een romige structuur heeft. Gaat het blenden lastig? Voeg dan een klein scheutje melk toe. Te lang geblend en heb je een bananenmilkshake? No worries, stop het eventjes in de vriezer!
  3. Nu kan je het bananenijs meteen opeten. Máár toppings maken je ice cream helemaal af. Mix de bananen  met aardbeien, mango of ander fruit. Of ga voor super sweet en voeg honing met dadels toe. Of wat dacht je van een namaak B&J Chunky Monkey met walnoten en chocolade? Let’s go crazy!

Smakelijk!

Beeld: Instagram naturallymeghan
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.