fbpx

Recept: Alcoholvrije Mai Tai cocktail

 
Cocktails met als hoofdingrediënt water saai? Helemaal niet, vond flessenmerk Dopper. Nadat je dit recept hebt geprobeerd ben jij ook overtuigd!

De vrolijke flessen van Dopper zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Doordat je ze keer op keer kunt herbruiken doe je iets goeds voor het milieu. Veel beter dan elke keer een flesje kopen in de supermarkt en ze vervolgens weer weggooien!

Alleen maar kraanwater drinken wordt na een tijdje echter saai. Daarom bedachten ze samen met cocktailmakers The Fabulous Shakerboys het watercocktailboek. In het boek staan vijftien heerlijke recepten met als belangrijkste ingrediënt natuurlijk kraanwater. Wij mogen onze favoriet alvast met jullie delen! Deze alcoholvrije Mai Tai cocktail is heerlijk verfrissend.

Wat heb je nodig?

20 ml amandelsiroop
20 ml (vers) sinaasappelsap
20 ml (vers) limoenap
80 ml water
Wat ijsblokjes

Hoe maak je het?

Het is eigenlijk heel simpel: je hoeft alleen maar de ingrediënten te mengen in je Dopper. Mocht je het helemaal af willen maken, dan kun je er nog twee schijfjes sinaasappel doorheen doen, dan ziet je cocktail er gelijk vrolijk uit! Daarna draai je hem dicht en shake je alles door elkaar. Klaar is je cocktail! Perfect voor een warme dag of als dorstlesser op je werk of op school!

Lekker voor tijdens het warme weer!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.