fbpx

Rechtszaak om baby Freddie?

 

Oei, het lijkt erop dat het toch niet allemaal koek en ei is tussen Louis Tomlinson en Briana Jungwirth. De twee zouden namelijk verwikkeld zijn in een rechtszaak om de voogdij van baby Freddie!

Volgens een ‘rapport’ (echte bron is onbekend) zouden de kersverse ouders bezig zijn met de voorbereidingen voor de rechtszaak.

Volgens celebritywebsite TMZ heeft Louis een advocaat in de arm genomen omdat Briana hem niet bij Freddie wilde laten. Ook claimt de website dat Briana Freddie als chantage gebruikt voor extra geld van Louis.

Sinds een tijdje woont Louis in Los Angeles, in de buurt bij Briana, om meer tijd door te brengen met zijn pasgeboren zoon. De One Direction zanger heeft nog niet gereageerd op het nieuws en waarschijnlijk zal hij dat ook niet doen. We hopen dat het niet waar blijkt te zijn en Freddie nog lang van beide ouders mag genieten!

Beeld: Instagram Louis
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.