fbpx

Dit is de reden van de break-up tussen Montell en Sanne

Sad, sad, vorige week werd bekend dat ons favoriete modellenkoppel uit elkaar is: Montell en Sanne uit Hollands Next Top Model zijn geen setje meer. Montell onthuld nu de reden van de break-up.

In een video van KORTHOM vertelt hij waarom de twee uit elkaar zijn gegaan. Montell zegt (08.51): “Sanne zit nu in Parijs en gaat heel veel naar het buitenland. Vind het heel supervet en tof dat ze dat doet, maar als je elkaar dan lang niet ziet en je krijgt ruzies dan loopt het op een gegeven moment niet meer lekker.”

Sanne en Montell écht uit elkaar

Het is écht uit tussen de twee: “Het is nu, maar we praten nog wel met elkaar. Het is wel zo dat we elkaar missen. Misschien dat het ooit nog wel weer goedkomt. Maar nu is het even beter dat we gewoon ons eigen ding kunnen doen en kunnen focussen op en ding en af en toe met elkaar kunnen praten.”

Hoop?

Toch komen de twee misschien nog wel bij elkaar.. “Ik denk wel dat het nog goedkomt. Maar ze kan natuurlijk ook iemand anders tegenkomen. Dan zou ik wel ff moeten slikken. Dat kun je niet vermijden.”

Bekijk hier de video waarin Montell vertelt over de break-up met Sanne:

Hoop  jij dat de twee weer bij elkaar komen?

Zijn Sanne en Montell uit elkaar?
Ging Selena Gomez bijna dood tijdens haar niertransplantatie?

Bron foto: Instagram Montell

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.