fbpx

Nog een reden om van Snapchat te houden

 

Wij wisten het natuurlijk al lang, maar het is fijn als dit soort dingen ook bevestigd worden. Er is namelijk een nieuwe reden waarom jij nu Snapchat aan moet maken! (Als je dit nog niet had natuurlijk.)

Je zou van Snapchat namelijk gelukkig worden! Meer dan van andere social media zoals Facebook. Het gevoel wat we van Snapchat krijgen zou het dichtste in de buurt komen als dat van face-to-face contact. Dit blijkt uit een onderzoek dat gedaan is door de universiteit van Michigan.

Ook kan het zijn dat je je minder onzeker voelt door het sturen van een foto via Snapchat. De foto blijft maar een paar seconden staan en is daarna weer weg. Heb je dus een bad hair day dan zien je Snap-vrienden dat maar heel even. Of iemand moet toevallig een screenshot maken. Oops!

Dus had je nog een extra reden nodig om een Snapchat account aan te maken (of een excuus om nog meer selfies te posten) dan is dit hem.

Snap ze! 😉

Beeld: Instagram @KylieJenner
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.