fbpx

Deze reisbestemmingen in Europa wil je dit jaar bezoeken

Heb jij ook aan het begin van het jaar van die reiskriebels? Je zag vorige zomer weer zoveel mooie reisfoto’s van bloggers waar je enorm jaloers van werd, dat je zelf dit jaar ook het vliegtuig in wil stappen en wil vertrekken.

Maaaarr… wist je dat je helemaal niet zo ver weg hoeft om mooie plekken te zien? Tuurlijk, Australië, New York, daar valt niet aan te tippen, maar met een kassabaantje op zaterdag wordt dat lastig. Daarom zetten wij een aantal mooie plekken in Europa op een rijtje met natuurlijk een aantal fijne budgettips!

  1. Brugge

“België?” zal je nu wel denken, dat is voor mij toch echt te dichtbij. Maar ben je al ooit in Brugge geweest? Brugge is de meest bezochte stad van België. Dat wordt tijd om deze historische stad te gaan bekijken.

OH! En super budgetproof; voor twaalf euro heb je een treinkaartje waar je de hele dag mee kan reizen.

  1. Parijs

De stad van de liefde! Misschien ben je er al lang geweest, maar voor degene die de stad nog niet hebben bezocht: What are you doing? Lekker croissantjes op la Tour Eiffel en gezellig een drankje aan de Seine.

Hou je niet zo van vliegen? Je kan naar Paris ook met de bus! Goede aanbieders hiervoor zijn: Flixbus en Slangenreizen.

  1. Sevilla

Toch naar een warme plek? Dan is Sevilla de stad voor jou! Het is een van de meest geliefde toeristensteden van Spanje. Niet zo cliché als Barcelona, maar zeker net zo mooi en leuk.

Probeer eens een keer AirBNB of een hostel? Vaak minder duur dan een hotel en een stuk gezelliger!

  1. Lille

Van Frankrijk krijg je wat mij betreft nooit genoeg. Lille is net Parijs, maar dan in het klein, zonder Eiffeltoren. Ze hebben alle winkels die je nodig hebt: Sephora, MAC, Bershka en de rest van de bekende winkels.

Pak een hele dag om naar het bekende winkelcentrum: Euralille te gaan. Hier vind je alle leuke winkels en lekkere eetgelegenheden.

  1. Berlijn

Een stadwandeling maken, alle bekende plekken bezoeken. Berlijn is zeker geen mooie, klassieke stad, maar zeker het ontdekken waard. De stad is veelzijdig en heeft genoeg historische plekken die je gezien moet hebben.

Budgettip: Wandelen is helemaal gratis! Haal zelf ’s ochtends een paar verse broodjes en een thermoskan koffie, and you’re good to go!

Welke trips heb jij dit jaar al op de planning staan?

Lees ook:

Travel tricks: zo pak je superslim je koffer in

Vakantie inpakchecklist: dit mag je niet vergeten

Bron beeld: Unsplash.com & Pixabay

Hester Heijmans
Hester Heijmans

Hester is een enthousiaste (te leergierige) journalistiek student. Ze gaat stukjes schrijven over celebrity-nieuws en lifestyle gerelateerde dingetjes met heel veel tips en tricks!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.