fbpx

We weten ein-de-lijk wanneer het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why te zien is! The wait is almost over. In de nieuwe trailer laat Netflix weten wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen dat vanaf 18 mei weer te zien is.

Het eerste seizoen liet ons achter met allerlei vragen: zal Bryce gestraft worden? Wat gebeurt er met Alex? Remember dat we eerder een hint kregen dat er in het nieuwe seizoen geen tapes, maar een andere vorm van analoge technologie voorkomt? In de trailer zien we eindelijk wat er bedoeld werd: polaroids!

In de trailer zien we main characters van de show één voor één verschijnen, omringd door polaroids die een hint lijken te geven over hun toekomst in het tweede seizoen. Tony Padilla (Christian Navarro) is gewond, Jessica David (Alisha Boe) wordt omringd door een foto met het woord “leugenaar” en eentje met “houd je f*ckin mond”. Oei… En hint de trailer op nóg een slachtoffer van Bryce Walker (Justin Prentice)? Aan het eind van de trailer zien we Clay Jensen (Dylan Minnette) en een dreigende polaroid: “you talk, you pay.” Vervolgens pakt hij een foto van Hannah op, waar op de achterkant staat dat de tapes nog maar het begin waren. O.M.G. Kippenvel much?! Bekijk de trailer zelf hieronder:

> Netflix verwerkt een powerful message in deze 13 Reasons Why video
> Hannah gaat een grote rol spelen in 13 Reasons Why seizoen 2

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.