fbpx

‘Renesmee’ krijgt grote rol in nieuwe Disneyfilm

 
We kennen haar eigenlijk vooral als Renesmee uit de laatste Twilight film, maar actrice Mackenzie Foy heeft een nieuwe grote rol gestrikt in een grote Disneyfilm!

Dat Mackenzie de rol van Renesmee speelde is alweer vier jaar geleden en ook in de tussentijd heeft ze niet stilgezeten. Zo was ze onder andere te zien in de kaskraker Interstellar en deed ze een van de stemmen in animatiefilm The Little Prince.

View this post on Instagram

😊

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

Maar nu komt ze terug op het grote scherm, in een wel heel grote rol! Binnenkort komt Disney met een nieuwe uitvoering van De Notenkraker. Er is nog niet bekend wanneer dat zal zijn, dus als het 2018 of later wordt moet je niet gek opkijken. Mackenzie heeft getekend voor de rol van Clara, de hoofdpersoon in dit sprookje. ‘The Nutcracker And The Four Realms’ is de officiële naam voor de nieuwe film!

In het verhaal van de Notenkraker komen de poppen die Clara krijgt tot leven. Zij beschermen haar tegen een leger van boosaardige muizen. De film wordt een live-action sprookje en naast Mackenzie Foy is ook ballerina Misty Copeland gecast voor de vertolking van het oorspronkelijke balletverhaal.

Bron foto: Instagram _robsessed_twilighter_
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.