fbpx

Report: Fit For Summer 2015

 

Sport en health events waarbij meiden samen sporten zijn helemaal hot. GRLMAG’s Sophie was aanwezig bij een van de leukste health events van het jaar: het Womens Health Fit For Summer Event. 

“Tijdens het Womens Health Fit For Summer Event kwamen allerlei fitgirls uit Nederland samen om met zijn allen nog even te rocken voordat de zomer begint. We begonnen de dag met een warming up van model en personal trainer Marc Udo (dit vond niemand vervelend, dat begrijp je). Na een shameless selfie met Marc splitte iedereen op in groepen van 25 meiden en zou het avontuur dan echt beginnen! Iedere groep had een ander programma bestaande uit drie sportclinics, een biologische lunch en een rustmoment.

Mijn groep begon –helaas- in de ruststand, dus tot zover de goede warming up. Na onze veertig minuten begonnen wij met volle energie aan clinic één, namelijk: boksen. Zo stoer en cool! Deze les werd gegeven door de dames van Punch Club, dit is de club waar ook het covermodel van de Womens Health en presentatrice Veronica van Hoogdalem bij traint. Na deze clinic was het alweer tijd voor de lunch waar we voorzien werden van een biologisch broodje, sapje en wat fruit. Vervolgens was het tijd voor clinic nummertje twee; Tabata training! Ooit van gehoord? Je traint hierbij in acht sets van 20 seconden en hebt steeds 10 seconden rust. Dit doe je bij elk station en er waren 7 verschillende stations. Heftig joh! En alsof we nog niet genoeg hadden gedaan eindigde onze groep met een clinic bootcamp. Een killing programma dus, maar wel zo gezellig!”

Jij kunt volgend jaar ook mee doen. Als je het leuk vindt houd dan GRLMAG in de gaten, want we kondigen het op tijd aan!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.