fbpx

Robert Pattinson heeft spijt van Twilight

 

Een paar jaar geleden waren we allemaal stiekem een beetje obsessed met Twilight, en dan vooral met hottie Robert Pattinson. Zelf was hij hier alleen minder blij mee…

IK BEN ZES JAAR NIET NAAR DE SUPERMARKT GEWEEST

Robert brak door als acteur dankzij Twilight, maar goede herinneringen heeft hij niet aan de filmserie. “Elke dag zaten er mensen voor mijn huis, het maakte me gek”, vertelt hij. “Ik ben zes jaar lang niet naar de supermarkt geweest omdat ik anders werd lastiggevallen door de paparazzi.”

Gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter met hem. “Nu kan ik eindelijk weer gewoon een praatje maken met de medewerkers daar. Hoe gaat het met zijn kinderen? Waar gaat hij op vakantie? Voorheen was ik altijd bang dat de dingen die ik vertelde aan de pers werden verkocht.”

Autsch Robert, dit breekt ons hart toch wel een beetje. Gelukkig kunnen we, ondanks zijn kritiek, de Twilight films terugkijken en genieten van het mooie verhaal.

Beeld: Twilight
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.