fbpx

Roze hotspots waar jij zeker heen wil

Het is super girly en foto’s van roze hotspots doen het altijd goed op Instagram. Dus zet deze er maar bij op je bucketlist!

Sticky Fingers – Amsterdam
Als je heel erg van roze houdt moet je hier zeker naartoe, want dit is waarschijnlijk de dichtstbijzijnde roze hotspot. Deze eco patesserie heeft echt heel veel lekkere snacks, yum!
Amstelveenseweg 3, 1054 MB Amsterdam

Mama Kelly – Amsterdam
Dit restaurant was er al in Den Haag maar heeft nu een roze variant in Amsterdam. De keuze is simpel: kip of kreeft.
Olympisch Stadion 35, 1076 DE  Amsterdam

roze hotspots

Sketch – Londen
Je hebt het vast weleens voorbij zien komen op Instagram. Bij een bezoek aan Londen kan een high tea niet ontbreken. En waar kan je dat beter doen dan bij Sketch? Wel eerst goed sparen!
9 Conduit St, W1S 2XG Londen

Patisserie Nanan – Parijs
Bij alleen het kijken naar deze lekkere gebakjes smelt je al van binnen. Parijs is gelukkig niet zo ver weg, dus als je ooit nog in de buurt komt, moet je hier zeker langs!
38 Rue Keller, 75011 Paris, Frankrijk

Pietro Nolita – New York
Dit is een van de meest schattige restaurantjes. Het roze decor is vanaf buiten al te zien en zeker Instagram waardig. Ze hebben hier zelfs roze cocktails!
174 Elizabeth St, New York, NY 10012

Welke roze hotspot staat er op jouw bucketlist om te bezoeken?

Lees ook:
De allerleukste hotspots in Londen
Hotspots in Parijs die je zeker moet bezoeken

Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.