fbpx

Riverdale is natuurlijk superleuk en we zijn gek op de cast! Ben jij ook stiekem benieuwd wat de acteurs verdienen? Lees dan snel verder! Kleine spoiler: het is héél veel.

LifeandStylemag ging op onderzoek uit en onthulde wat het salaris is van de Riverdale-cast. De hoofdrolspelers verdienen niet allemaal hetzelfde. Maar voor een aantal van de acteurs is dit hun eerste grote rol en daar verdienen ze heel wat mee.

Volgens de site verdient acteur KJ Apa (Archie) zo’n 200.000 dollar. Lili Reinhart (Betty) en Madelaine Petsch (Cheryl) halen allebei zo’n 300.000 dollar binnen. Ook Camila Mendes (Veronica) doet het erg goed met 600.000 dollar. Kaching!

De absolute grootverdiener: Cole Sprouse (Jughead) zou zelfs al zo’n 8.000.000 dollar verdienen, wow! Hij heeft dan ook heel wat tv-klussen gehad door al vroeg te beginnen met series als The Suite Life of Zack & Cody en The Suite Life on Deck.  Maar toch is het natuurlijk heel veel geld!

Had jij verwacht dat de sterren zoveel zouden verdienen? 

Lili Reinhart is seksueel geïntimideerd door een tegenspeler
De cast van Riverdale speelt Truth or Dare

Bron foto: Riverdale, Netflix
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.