fbpx

Sam Claflin over nieuwe Hunger Games-films

 
Na de laatste Hunger Games-film zijn we toch wel een beetje in een zwart gat gevallen, maar als het acteur Sam Claflin (Finnick) ligt, komen er meer Hunger Games-films.

Zijn personage stierf in het laatste deel, maar dat weerhoudt Sam er niet van om over meer Hunger Games-films te fantaseren. Sam denkt dat er zeker ruimte is voor een goede prequel, bijvoorbeeld een film met hoe de Hunger Games ontstaan zijn en hoe dat destijds is gegaan. Genoeg juicy verhalen te vertellen over deze bijzondere wereld dus. Maar als het aan Sam ligt, heeft schrijfster van de boeken, Suzanne Collins, hier het laatste woord in.

Sam zelf is op dit moment druk bezig met de promotie van zijn nieuwste film Me Before You. Dus ook al zit hij misschien niet meer in toekomstige Hunger Games-films, hier kun je hem over een paar weken toch op het witte doek bewonderen.

Hoop jij op een Hunger Games prequel? 

Beeld: Hunger Games
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.