fbpx

Zó pakt Sarah Hyland internet trolls aan

Sarah Hyland weet als geen ander hoe ze met internet trolls moet omgaan. In mei deelde de Modern Family actrice al een emotioneel bericht op Twitter, als antwoord op de mensen die commentaar hadden op haar gewicht. Volgens deze mensen had Sarah anorexia of at ze te weinig. Maar de veranderingen in Sarah’s gewicht waren het gevolg van haar niertransplantatie in 2012. “Door mijn omstandigheden ben ik niet meer op een plek waar ik controle heb over hoe mijn lichaam eruitziet,” schreef ze. “Ik ben geen fan van “dun” zijn, waarvan veel van jullie hebben gezegd dat ik dat te erg ben.”

Helaas weerhield het haar haters niet van nog meer lelijke reacties. Nadat ze nare comments ontving onder een Instagram foto van de Vanity Fair Oscar party, veranderde ze haar caption naar het volgende:

You go, Sarah! Eerder deze week vertelde ze ook aan People dat het natuurlijk voor haar is om te reageren op haters en body shamers. “Soms wordt het gewoon too much en dan denk ik ‘oké, ik moet echt iets zeggen want wat er nu gebeurt is niet oké’. En dat gebeurt continu,” vertelde ze. In hetzelfde interview vertelde Sarah dat ze het niet acceptabel vindt dat mensen commentaar leveren op haar gewicht (of op dat van anderen), puur omdat ze beroemd is. “Mensen denken dat wanneer je in de public eye zit, je automatisch tekent voor kritiek van random mensen en vreemden. Maar ik zit in deze business omdat ik dol ben op het vak.”

Sarah maakte ook een belangrijk punt over mensen die denken dat ze online negatieve uitlatingen kunnen doen omdat ze anoniem zijn, of omdat celebs duizenden comments ontvangen. “Als iemand een opmerking naar mij maakt, maak ik gewoon een opmerking terug, alsof we face to face praten. Je zit niet achter een toetsenbord. Je hebt het in principe gewoon tegen mij.” Be warned, trolls…

> Ging Selena Gomez bijna dood tijdens haar niertransplantatie?
> Riverdale-actrices boos om gephotoshopte lichamen

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.