fbpx

7 seks dingen waar je je geen zorgen over moet maken  

Seks voelt altijd wel een beetje als een big deal, en dingen zoals veilige seks en of je je wel goed voelt bij degene met wie je naar bed gaat zijn obviously héél belangrijk. Maar er zijn ook een paar dingen die eigenlijk helemaal niet zo belangrijk zijn. Over deze 7 dingen hoef je je echt geen zorgen te maken.

#1. Als je nog niet “all the way” wil gaan.

Take your time! Doe geen dingen waar je nog niet klaar voor bent. Je kunt het op andere manieren ook leuk hebben in bed, en seks komt wel wanneer je daar écht klaar voor bent.

#2. Iets niet willen doen wat “iedereen doet”.

Je hoeft geen seksuele handelingen uit te voeren waar je je niet prettig bij voelt – en het maakt niet uit of je besties en de ex van je vriendje dit wel doen. Hij heeft nu een relatie met jou en daar draait het om, toch? Daarnaast is het voor geen van jullie beide prettig als jij iets met tegenzin doet.

#3. Hoe je er naakt uitziet.

Je bent goed zoals je bent, en je vriendje denkt hier net zo over! Die puistjes op je rug of dat je geen Victoria’s Secret model bent vallen hem écht niet op. Stop worrying en geniet van het moment.

#4. Vragen om glijmiddel.

Glijmiddel is nou eenmaal echt een redder in nood en wees vooral niet bang om aan te geven dat je dit nodig hebt. Soms kom je er niet met alleen voorspel en dat is perfectly fine! Want pijnlijke, oncomfortabele seks? Thanks, but no thanks.

#5. Een lage sex drive hebben.

De ene persoon heeft vaker behoefte aan seks dan de andere, en dat is normaal. Je zult ook periodes hebben dat je merkt dat je minder zin hebt – bijvoorbeeld wanneer je niet lekker in je vel zit, erg moe bent of veel stress hebt. Once again: supernormaal. Een partner die je pusht terwijl je er geen behoefte aan hebt is niet normaal. Er is niks mis met luisteren naar je lichaam, en laat niemand je daar een slecht gevoel over aanpraten.

#6. Aangeven wat je wil.

Vertel je partner wat wel en niet goed voelt, ook al voelt het “raar” om te zeggen. Op deze manier begrijpt hij alleen maar beter hoe hij jou een goed gevoel moet geven, en blijft seks plezierig voor jullie beide. Win win!

#7. “Awkward” in bed zijn.

Wanneer je nog niet heel veel ervaring hebt of gewoon voor de eerste keer met een nieuw persoon naar bed gaat, is het normaal om een beetje zenuwachtig te zijn. We know, in films gaat alles perfect en is het een en al sexy en smooth, maar seks in real life is anders. En soms zijn er awkward momenten. Appreciate them, ze zijn schattig en meestal kun je er samen om lachen.

> 8 belangrijke dingen die je moet weten over seks
> 8 signs dat je in de verkeerde relatie zit

Bron beeld: Unsplash

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.