fbpx

Friendship goals: Selena Gomez en Taylor Swift treden samen op tijdens de Reputation tour

Dat Selena Gomez en Taylor Swift de ultieme #friendshipgoals zijn wisten we natuurlijk al, maar de twee besties hebben zichzelf weer bewezen tijdens Taylor’s Reputation tour in California.

Bekijk hieronder een stuk van hun performance op Selena’s “Hands to Myself”:

I mean, I could but why would I want to? @selenagomez

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Okay, dit is té leuk! Taylor had on stage ook nog een paar lieve dingen over haar bestie te zeggen, en noemde Selena één van de “realest and truest” vrienden die ze ooit heeft gehad in haar hele leven. Selena maakte het af met een superlieve speech over Tay: “Ik wil mijn beste vriendin van ongeveer 12, bijna 13 jaar bedanken. En de reden dat ze één van mijn beste vriendinnen is, is omdat ze nog nooit een beslissing van mij heeft gejudged. Ze heeft me altijd aangemoedigd, zelfs wanneer ik niks had wat aangemoedigd kon worden. Ik weet niet of ik zo sterk zou zijn als ik ben als ik jou en je familie niet had, want jullie hebben mijn leven veranderd,” Aaawh! Sel bedankte ook Taylor’s fans in haar speech: “Ik wil jullie vanuit de bodem van mijn hart bedanken dat jullie iemand steunen die de mooiste, sterkste en meest onafhankelijke vrouw is die ik ooit heb ontmoet. Dus als beste vriendin, bedankt.” OMG. Kunnen deze twee nóg liever worden?

via GIPHY

En daar bleef het natuurlijk niet bij. Taylor plaatste later een foto van hun optreden met de liefste caption ever:

Two words: friendship goals. Selena is niet de enige celeb die samen met Taylor on stage heeft gestaan tijdens haar Reputation tour. Ook Shawn Mendes, Camila Cabello, Charlie XCX en Troye Sivan waren aanwezig:

> Gaat Selena Gomez’ nieuwe nummer over Justin Bieber?
> Zien: Taylor Swift’s nieuwe videoclip

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.