fbpx

Selena komt met nieuw album

 
Een week geleden hadden we al onze vermoedens, maar het blijkt toch echt waar te zijn! Selena Gomez releaset een nieuw liedje! En er komt een nieuw album aan.

Je kunt de track al beluisteren, en er staat ook al een preview online van de uiteindelijke muziekvideo.

Het liedje heet ‘Good for you’ en het is een samenwerking met A$AP Rocky. Ook liet ze weten in een interview met Ryan Seacrest dat er een nieuw album aankomt met veel liedjes over real life ervaringen. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd of er liedjes op het album staan die over haar ex Justin Bieber gaan. Daarop antwoordde ze: “Er zitten wel hints in de liedjes. Maar ik ben het meest enthousiast over het nieuwe album zelf en mijn kans om mezelf te laten zien. Ik heb er hard aangewerkt. Het gaat vooral over mijn journey”.

Ze zegt dat het album een nieuwe kant van haar zal laten zien: “Ik ben erg zelfverzekerd voor dit album, en dat zul je ook horen. Maar ik ben ook kwetsbaar en die kant zul je ook horen op het album. Ik kan niet wachten.”

Nou Selena, dat kunnen wij ook niet! Wanneer het album precies uitkomt, is nog onbekend.  We moeten het eerst maar doen met ‘Good for you’.

Wat vind jij van de track?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.