fbpx

Selena Gomez nieuwe muziekvideo?

 

Selena heeft binnenkort iets groots gepland voor ons! Wij denken aan een nieuwe muziekvideo! Ze deelde op Instagram een foto van haarzelf op de set met daaronder staan “Ready… #itscomingsoon”.

En of wij ready zijn! Maar misschien moeten we eerst nog een paar goede hints krijgen, want nu zien we op haar Instagram foto alleen stoom en een douche. Na het plaatsen van deze dag, plaatste ze de volgende dag een foto met haar zitten op de bank met twee mensen, met als bijschrift “From LA, Mexico back to LA. This is a magical team”. Met daarachter een symbooltje van muzieknootjes. Grote kans dus dat het een muziekvideo is!

Sinds ze in de studio zit, samen met producer Zedd en Ruffian, werkend aan haar tweede solo album, kunnen wij alleen nog maar denken aan een nieuwe single. Wij zijn natuurlijk alleen nog maar aan het raden, maar hopelijk hebben we gelijk!  Het wordt tijd voor een nieuwe Selena jam. 

Beeld: Instagram Selena Gomez
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.