fbpx

Yay! Er komt een collab tussen Shawn Mendes en Niall Horan

Yes, girls! We hebben goed nieuws. Want zeg nou zelf, een combinatie van de prachtige vocals van Shawn Mendes en Niall Horan klinkt toch als een dream come true? Shawn heeft in een interview met BBC 1 radio bekendgemaakt dat er een samenwerking onderweg is.

De zanger en de ex-One Direction-zanger, hebben elkaar ontmoet via Twitter. In het interview vertelt Shawn dat hij zeker samen met Niall gaat schrijven. “We gaan zodra we tijd hebben de studio in en dan kijken we wel hoe ver we komen”, vertelt Shawn.


Dit is niet de eerste samenwerking van Shawn. Op 18 mei trad hij namelijk al op met Taylor Swift in Pasadena Californië. Taylor had al wat hints achtergelaten op haar Instagram. Het duo zong het nummer There is nothing holding me back, een van de singles van Shawn.

Het wordt nog even afwachten wanneer de samenwerking tussen de twee uitkomt. Wat vinden jullie van het idee van de collab?

> Oei: deze interviewer vertelt Taylor Swift dat ze een douche nodig heeft

> Aaawh! Hailey Baldwin tweete vijf jaar geleden al over Shawn Mendes

Bron beeld: Instagram Shawn Mendes

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.