fbpx

Liar alert: zijn Shay Mitchell’s vakantiefoto’s fake?

Goed nieuws Pretty Little Liars fans: we hebben een nieuwe complottheorie waar we over kunnen obsessen. Als je een kijkje neemt op Shay Mitchell’s (Emily Fields) Instagram, zie je dat ze net terug is van een vakantie naar Azië… Of niet? Shay heeft bepaalde mensen namelijk het idee gegeven dat ze liegt over haar reizen. Uhm… What? See for yourself!

Shay plaatste deze foto van een gebouw in Hong Kong op haar Insta story. Niets mis mee, right? Wrong. Als je goed naar de foto kijkt, zie je linksonder een cursor. Whaaat? How weird is that?! Vervolgens kwam StyleCaster erachter dat de originele foto afkomstig is van een Canon fotoblog. Like we said: weird. Let’s move on.

When buildings inspire your next nail polish change 💅🏼 #pastels

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Achter de originele caption van de foto stond #ShaycationHongKong, maar dat heeft de actrice verwijderd. Het blijkt namelijk dat de foto niet van Hong Kong is, maar van Tokyo. De originele foto kan gevonden worden op fotograaf Jan Vranovsky’s blog. Zó raar. En dat is niet alles…

* Jingan Temple, Shanghai *

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Deze foto van Shay’s Insta is in 2016 al geplaatst op het Instagram account @ShanghaiNowandThen. Sure, we zouden kunnen zeggen dat de foto er gewoon heel erg op lijkt doordat hij vanuit dezelfde angle is genomen… Maar de toeristen zijn ook precies hetzelfde. Coincidence? We don’t think so!

Shay reageert pretty defensive op de beschuldigingen. Ze postte deze foto op haar Insta, met een héél duidelijke caption dat zij de foto heeft genomen. Okay, we get it.

Yu Garden // Shanghai 📸: taken by me.

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Ook plaatste ze deze foto van de Shanghai skyline, met een savage caption…

View so nice it almost looks… fake.

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

We hebben geen idee waarom Shay foto’s van anderen op haar Insta plaatste. Vooral als ze echt in Azië was. Misschien voor een fleeky feed? We don’t know, maar met alle backlash die ze krijgt over de foto´s, denken we niet dat ze zoiets nog een keer zal doen.

OMG! Lucy Hale en Ian Harding hadden een Pretty Little Liars reünie
> Alles wat je moet weten over de PLL spin-off The Perfectionists

Bron beeld: Instagram

 

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.