fbpx

Shocking: het gaat niet goed met Lorde

 

Zangeres Lorde heeft ons flink laten schrikken afgelopen week. Ze postte een foto op Instagram en het lijkt helemaal niet goed met haar te gaan…

Tijdens New York Fashion Week ging Lorde naar de show van Kanye West en ze kreeg de hele tijd maar één vraag: “Wat is er met je oog gebeurd?” Niet zo gek, want haar ene oog was prachtig opgemaakt, terwijl de ander rood, dik en make-uploos was.

Op Instagram legde ze uit wat er aan de hand was: “De huid valt van mijn handen en lippen af, ik zie bijna geen zonlicht. Mijn oog is aan het huilen en schreeuwen.” Later postte ze ook nog het volgende tekstje op Twitter: “I work every night and through the weekend and my body falls apart / i go see a show / watch my good eye open slow”.

Het ziet er dus naar uit dat Lorde flink uitgeput is en haar lichaam het nu laat afweten. Laten we hopen dat ze even wat rust neemt en ons daarna weer verrast met mooie nummers!

Beeld: Instagram Lorde
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.