fbpx

8 signs dat je met de juiste persoon bent

Wanneer je in de juiste relatie zit, voel je dit eigenlijk aan alles. Het is cliché, maar soms weet je gewoon dat het goed zit. Dit zijn 8 andere signs dat je een relatie met de juiste persoon hebt.

#1. Je voelt je goed.

Okay, dit klinkt best obvious, maar hoe vaak heb je in een relatie gezeten waar je je eigenlijk heel anxious over voelde? Bij de juiste persoon voel je je eerder kalm en rustig. Sure, je voelt vlinders in je buik, maar je vriendje geeft je een veilig en comfortabel gevoel.

#2. Je zet niet overal vraagtekens achter.

Ken je dat, wanneer je je onzeker voelt in een relatie en je je afvraagt of je gek bent? Wanneer je niet in de juiste relatie zit, kun je jezelf gek maken met allerlei onzekerheden en vragen. Bij de juiste persoon lijkt alles een beetje vanzelf op z’n plek te vallen.

#3. Jullie zitten over het algemeen op één lijn.

Je hoeft nog echt niet je hele toekomst hebben uitgestippeld, maar stel dat jij een studie in het buitenland wil volgen en hij dat totaal niet ziet zitten… Dat kan lastig worden. Met de juiste persoon zit je ongeveer op één lijn, en willen jullie dezelfde dingen in het leven.

#4. Je kunt volledig jezelf zijn.

Het moment dat je je anders of beter moet voordoen om je vriendje te pleasen, weet je eigenlijk al dat de relatie niet lang zal standhouden. De juiste persoon accepteert jou zoals je bent én vindt je waarschijnlijk ook perfect zo. Yep, zelfs je droge grapjes en je dolfijnenlach.

#5. Je weet dat je hem kunt vertrouwen.

Bij de juiste persoon voel je niet langer de drang door zijn telefoon te gaan wanneer hij slaapt. Hij doet niet shady wanneer hij een berichtje krijgt en ergens weet je ook gewoon dat het goed zit.

#6. Jullie ruzies zijn fair en rationeel.

Wanneer je in de verkeerde relatie zit, merk je dat je ruzie om de kleinste en stomste dingen kunt hebben. Met de juiste persoon is dit niet langer het geval. Wanneer jullie ruzie hebben, gaat dat op een eerlijke en rustige manier en lijken jullie er altijd sterker uit te komen.

#7. Hij geeft oprecht om je.

En dit merk je eigenlijk juist wanneer alles eventjes niet rozengeur en maneschijn is. Hij is er ook voor je wanneer het minder gaat, en maakt het duidelijk dat hij het beste met je voor heeft.

#8. Je vrienden en familie zijn weg van hem.

Wanneer je met de juiste persoon bent, verander je ook in de beste versie van jezelf. Dit merken je ouders en besties natuurlijk ook op, en staan daarom helemaal achter jullie relatie. Wel zo belangrijk, toch ;)?

> 6 fabels over seks die je niet moet geloven
> Deze 10 dingen herken je als je BFF een vriendje krijgt

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.