fbpx

Skincare routine van een beauty pro

 
Een goede basis is het halve werk. Zo ziet de skincare routine van beauty-editor en make-upartist Charlotte er uit.

Sinds een jaar werk ik naast mijn werk als make-upartist in de winkel van een beautymerk. Veel make-up op dus! Mijn skincare routine vroeg om een boost. Zo ziet hij er op het moment uit:

  1. Het eerste waar ik altijd mee begin is het reinigen van de huid. Favoriet blijft de Cleanse Off Oil van MAC (inmasseren op de make-up, met beetje water meer melkachtig maken en dan alles eraf spoelen).
  2. Vervolgens haal ik met Bioderma h2o op een watje de laatste restjes weg. Maar als ik veel haast heb pak ik stiekem de L’Oréal Paris Men Expert Face Scrubs van mijn vriend (vooral de blauwe Pure&Matte haalt echt de meest hardnekkige make-up eraf).
  3. Daarna begint het verzorgen van de huid. Of je nu kiest voor de klassieke pot Nivea of voor de duurste La Mer: zolang je huid intens gevoed wordt is het goed. Ik hou erg van variatie, in de zomer kies ik graag een lichte gelformule en in de winter ga ik voor meer rijk en crèmig.
  4. Momenteel ben ik ook helemaal fan van oogcrèmes zoals de Fast Response van MAC (superhoog cafeïne gehalte om al het vocht af te drijven en ook supergeschikt om uitschieters met rode lipstick of eyeliner bij te werken) en de Eye Sorbet Mask van Daphine. Dat is een superlichte doorzichtige gel die je opdoet, tien minuten laat inwerken en met een beetje make-upremover het overtollige vuil verwijderen.
  5. Mijn lippen verzorg ik met lipscrub. Tip: Een beetje suiker door je favoriete lipconditioner werkt als een trein!

En ik ben weer helemaal klaar voor de dag! 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.