fbpx

Zzzzz… Kun jij wel wat slaaptips gebruiken? Elke avond goed slapen, is superbelangrijk. Want je zit pas echt lekker in je vel als je genoeg nachtrust hebt. Daarom delen wij dé beste slaaptips voor een heerlijke nachtrust. Want van slecht slapen, daar wordt niemand blij van.

Slaaptips:

  1. Schrijf het van je af. Heb jij behoorlijk vast last van slapeloosheid? Niet chill. Vaak komt dit omdat je teveel aan je hoofd hebt. Leg daarom een boekje langs je bed en schrijf alles op waar je aan blijft denken als je niet in slaap kunt vallen. Zo maak je je hoofd leegt en lig je minder te piekeren.
  2. Weg met je wekker. Als je ziet dat je nog maar een paar uur te slapen hebt, word je nog onrustiger en kom je helemaal niet meer in slaap. Draai je wekker dus om, zodat je hem niet ziet. Je hoort wel wanneer hij af gaat.
  3. Creëer een nachtroutine – Get in the mood! Als je net uren voor de tv hebt gezeten, dan heb je de slaap vibes nog niet helemaal te pakken. Trek een halfuurtje uit voordat je naar bed gaat voor een pampering routine. Zet een rustgevend muziekje op, neem een warme douche en lees een boek in je zachte bed. Gebruik de routines van YouTubers zoals Zoella voor inspiratie!
  4. Luister ASMR – Kruip lekker in bed, pak je koptelefoon en luister een rustgevende ASMR-video. ASMR is niet voor iedereen, maar voel je je soms helemaal zen van gefluister of als iemand zacht tikt met zijn nagels? Then give it a try! De combinatie van fluisteren en geluiden geven je een heel ontspannen gevoel. Bekende ASMRtists zijn Asmrrequests en Gentle Whispering maar ook beautyblogger Beautygloss heeft een aantal filmpjes gemaakt.
  5. No stress – Kan je niet slapen omdat je in bed vaak ligt te piekeren? Maak je hoofd helemaal leeg door je gedachten op papier te zetten. Gebruik een leuk notitieboekje als dagboek en leg dit op je nachtkastje naast je bed. Schrijf hierin alles op waarover je stress hebt. En grote kans dat als je ’s ochtends wakker wordt en deze problemen helemaal niet zo erg zijn. Je maakt het vaak groter dan het probleem eigenlijk is!
  6. Een heerlijk bed en satijnen dekbedovertek – Je gaat nooit heerlijk slapen, als je geen fijne slaapomgeving hebt. Je bed, dekbed, hoofdkussen en dekbedovertrek zijn dus echt wel belangrijk. Slapen in een bed met satijnen dekbedovertrek is écht een aanrader. Het is niet alleen supercomfi maar ook nog eens goed voor je huid en haren (want veel minder ruw dan bijvoorbeeld katoen). Wil jij ook het gevoel hebben dat je in een hotel slaapt? Dan zijn de dekbedovertrekken van Bedroommood een aanrader. Extra leuk, wij mogen nu 20 procent korting bij de shop weggeven met de code: grlmagzzz. We hebben de overtrekken getest en geloof ons: dat wil je.

Wist je dat er ook een liedje is waardoor je extra snel in slaap valt?

Beeld: Kinga Cichewicz

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.