fbpx

5 tips om sporten langer vol te houden

Heel veel meiden vinden sporten niet leuk. Toch zijn er tips om het lang vol te houden en het leuker te maken. Lees snel verder!

 1. Wees niet te streng
  Als je een keer geen zin hebt, ga dan niet. Als je jezelf elke keer moet dwingen om te gaan sporten zal je het niet lang volhouden. Morgen is er weer een dag.
 2. Zoek een sportmaatje
  Samen sporten is veel leuker dan alleen en werkt motiverend. Zoek dan wel iemand die op hetzelfde niveau als jij sport, anders heeft het nog geen zin.
 3. Zorg voor voldoende afwisseling
  Elke week hetzelfde doen vindt niemand leuk. Zorg ervoor dat je elke week iets anders doet. Bijvoorbeeld de ene keer fitness en dan andere keer zumba.
 4. Doe een sport die je echt leuk vindt
  Je houdt sporten niet lang vol als je het niet leuk vindt. Als je iets kiest wat je leuk vindt zal je zien dat je het veel langer volhoudt.
 5. Vergelijk jezelf niet met anderen
  Dit is misschien wel het allerbelangrijkste. Als je jezelf met anderen vergelijkt, zal je nooit tevreden zijn met het resultaat.

Wat vind jij van sporten?

Lees ook:
15x Dit herken je als je voor het eerst in de sportschool bent
10 Gedachten als je gaat sporten

Beeld: Toby Marshman via Unsplash

Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.