fbpx

Stopt deze Pretty Little Liar?

 

Oh no! Een van de Pretty Little Liars-actrices verklapt dat ze misschien niet terugkeert in het zevende seizoen van de serie.

Helaas helaas, vorige week kwam seizoen zes van Pretty Little Liars tot een einde. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het nieuwe seizoen, want seizoen zeven zal deze zomer al uitgezonden worden. Maar ja… Misschien niet met de hele cast! Ashley Benson is er niet zeker van dat haar personage terugkeert. Pas op, hierna volgen spoilers als je de finale van seizoen 6 nog niet hebt gelezen:

In de laatste aflevering van seizoen zes zit Hanna aardig in de problemen. Op haar laatste moment van het seizoen wordt ze bewusteloos weggesleept.. Ook de actrice die haar speelt, Ashley Benson is niet zeker van het lot van haar personage. In een interview met Entertainment Tonight zegt ze erover: “Laten we hopen dat Hanna oké is. Dat is het enige dat ik kan zeggen. Ik hoop dat ze nog leeft, maar alles is mogelijk.” Oh jee!

“Het is zeker mogelijk dat Hanna niet te zien zal zijn in seizoen zeven,” zegt Ashley erover. “Marlene (zij is de schrijfster van de serie) heeft ook gezegd dat het mogelijk is. Sorry allemaal, misschien zien jullie me niet terug in het volgende seizoen.”

We hopen zó dat dit niet waar is en dat het gewoon weer een spannende stunt is van de serie! Deze zomer zullen we erachter komen…

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.