fbpx

Stopt Taylor Swift tijdelijk met zingen?

 

Het afgelopen jaar hebben we Taylor Swift‘s Shake it Off regelmatig keihard meegezongen, maar het lijkt erop dat we het daar de komende tijd mee moeten doen…

Taylor is het afgelopen jaar super druk geweest met haar 1989 wereldtour en het ziet ernaar uit dat ze behoefte heeft aan vakantie. Een hele lange vakantie zelfs.

Een bron vertelt aan Hollywood life dat de zangeres maar liefst drie jaar pauze wil nemen. “Taylor kijkt erg uit na een lange vakantie als haar tour en de feestdagen zijn afgelopen. Natuurlijk zal ze nog steeds liedjes blijven schrijven en samenwerken met artiesten als ze een leuk aanbod krijgt, maar ze heeft mensen vertelt dat ze ongeveer drie jaar lang niet aan een nieuw album gaat werken of op tournee gaat.”

Boehoe! Wij kunnen niet wachten tot Taylor weer nieuwe muziek uitbrengt, maar voorlopig zullen we haar en haar girlsquad waarschijnlijk moeten missen…

Beeld: Instagram Taylor Swift
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.