fbpx

Zo ziet een strakke buik eruit na het eten

 

Als je op Instagram gaat browsen duurt het niet lang voordat je strakke abs tegenkomt. Maar Emily Skye laat zien dat een strakke buik echt niet altijd picture perfect is.

Als je net een zware maaltijd hebt gehad ken je dat opgeblazen gevoel wel. Je voelt je kilo’s zwaarder en je buik is helemaal opgezwollen. Dacht je dat je de enige was? Guess again! Iedereen heeft hier last van. Fitnessmodel Emily Skye plaatst een foto op Instagram waarbij ze net heeft gegeten en ja hoor, ook zij heeft een opgeblazen buik.

Bij de foto zegt ze: “Toen ik net begon met fitnessen en het modellenwerk, wilde ik niet dat iemand me zo zag. Ik was een fitnessmodel en ik moest er altijd perfect strak uitzien. Ik zat een keer tijdens een shoot en iemand wees naar mijn rolletjes en zei: “Emily, fitnessmodellen horen geen buikrollen te hebben”. Nou, ik WEL! Ik heb rollen als ik zit, ik raak opgeblazen, ik heb striae, ik heb striemen op mijn kont. Ik was zo geobsedeerd met het zijn van de perfecte fitnessmodel dat ik dacht dat ik geen vet, geen bobbeltjes of andere imperfecties moest hebben.

Wat stom dat ik dat dacht! Ik heb het vaak gezegd maar perfectie bestaat niet! Het maakt niet uit wie het is: een model, fitnessexpert, trainer of actrice, niemand is perfect. De meeste mensen verstoppen hun fouten en ‘slechte dagen’ voor de wereld. Laat je opgeblazen buik, rolletjes, striae of kont of iets anders je niet tegenhouden om je zelfverzekerd te voelen in je eigen huid. Draag wat je wilt en draag het met zekerheid! Wees happy en zelfverzekerd en omarm ALLES van jezelf.”

Beeld: Instagram emilyskyefit, danigoldstein
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.