fbpx

Staat er een fout in de bijzondere tattoo van Emma Watson?

Emma Watson zag er prachtig uit op de Oscars 2018 Vanity Fair party, maar haar gorgeous looks waren niet de enige eyecatchers van de avond. De actrice was namelijk te zien met een tattoo (!) aan de binnenkant van haar rechterarm, mét een fout erin. Wait, what?!

Paar stapjes terug: de tattoo is tijdelijk en leest “Times Up”, net als de “Time’s Up” movement. Alleen mist er dus wel een apostrof in Emma’s tattoo…

De movement streeft ernaar om vrouwen te empoweren en seksuele harassment in de entertainment industrie tegen te gaan. De organisatie verzamelde in de eerste maand al $20 miljoen, maar erkent dat er nog veel gedaan moet worden. Emma Watson stond vanaf het begin al volledig achter de movement, dus deze “tattoo” is ook niet echt een verrassing. In januari doneerde ze meer dan $1 miljoen aan het UK Justice and Equality fonds voor slachtoffers van seksueel misbruik, en droeg ze zwart op de rode loper van de Britis Academy Film Award als teken van respect voor de slachtoffers. Verder tweette ze ook om haar steun te betuigen:

Aaahhh, so much girlpower. We love it en zijn supertrots dat Emma haar fame voor zoiets goeds inzet. You go, Emma!

> Dit classic Jennifer Lawrence moment van de Oscars moet je zien
Dit interview met Emma Watson is zo cute

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.