fbpx

Taylor Swift doet haar eigen stunts

 

Afgelopen zondag bracht Taylor Swift wel een hele vette videoclip uit, namelijk voor haar nieuwe liedje ‘Bad Blood’. Maar wist je dat ze in deze clip haar eigen stunts deed?

Als je hem al hebt gezien kwam je misschien wel al bekende gezichten tegen. Onder andere Ellie Goulding, Jessica Alba, Karlie Kloss, Lena Denham, Cara Delevinge en Zendaya waren te zien in deze clip. Taylor  heeft met haar videoclip vol internationale sterren het Vevo-record gebroken. Met 20,1 miljoen views in de eerste 24 uur.

In een filmpje op Taylor haar Instagram is te zien dat ze door een muur heen rent die vervolgens kapot gaat en in stukken valt. Maar om deze scene in één keer goed te doen, was toch wel iets moeilijker dan verwacht. De eerste take gaat helaas verkeerd. Maar in plaats van dat ze misschien zichzelf pijn had gedaan en bleef liggen van de pijn, stond ze meteen weer op. Deze powerchick doet gewoon haar eigen stunts!

Wat vind jij dat Taylor haar eigen stunts deed in haar videoclip?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.