fbpx

Taylor Swift baalt van geruchten over exen

 

Dat veel nummers van Taylor over haar exen gaan, is algemeen bekend. Maar Taylor is het zat! Er ontstaan namelijk elke keer geruchten over wie haar liedjes nou precies gaan.

“Dat een journalist mij vraagt over wie dat nummer precies gaat, terwijl jij weet dat je geen namen kan noemen”, zegt Taylor in een interview met GQ magazine. “De journalist vraagt dat, terwijl ik weet: ik heb een goede band met mijn ex en ik wil niet hem, of zijn familie, het gevoel geven dat je naar hem uithaalt.” Dus dan zegt Taylor maar dat het om het verliezen van een vriend ging, waardoor er vervolgens op Twitter wordt besproken wat er ze daar nu echt mee bedoelde.

Ook zegt ze dat ze nooit in een nummer bewust heeft uitgehaald naar één van haar exen. “Ik zou nooit iets schrijven waar ik één kant op wijs of één iemand aanval en ik kan goed slapen omdat ik dat weet. Die nummers gaan niet over een gebroken hart, ze gaan over het verliezen van een vriendschap.”

In het verleden zou Taylor al liedjes hebben geschreven over haar exen Harry Styles en John Mayer.

Beeld: Videoclip Taylor Swift
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.