fbpx

Taylor Swift opent Grammys

 

Ongeveer dertig artiesten treden maandag op bij de Grammy Awards, maar een grote eer is aan Taylor Swift: zij mag de show openen met een nummer van haar album ‘1989’!

Aanstaande maandag worden voor de 58e keer de Grammy Awards uitgereikt in Los Angeles in Amerika. In maar liefst 83 categorieën worden de prijzen verdeeld, en Taylor is voor zeven van die categorieën genomineerd. Ze is onder andere in de race voor de award voor album van het jaar, Blank Space staat in de nominatielijst voor song van het jaar en ook voor de beste muziekvideo voor Bad Blood kan zij eventueel een beeldje in de wacht slepen.

Andere genomineerden

Toch is Taylor niet de artiest met de meeste nominaties. Dat is namelijk Kendrick Lamar, met 11 kansen op zo’n felbegeerde Grammy Award. Taylor deelt een gedeelde plek met The Weeknd, die ook zeven keer genomineerd is. Onder andere Wiz Khalifa, John Legend, Ed Sheeran en James Bay zijn ook genomineerden.

Optredens

Dertig collega’s van T-Swift zullen maandag ook het podium beklimmen voor een optreden, waaronder Justin Bieber, Adele, Meghan Trainor en Lady Gaga.

Maandag 15 februari dus: om 2 uur ’s nachts (Nederlandse tijd) worden de Grammy Awards uitgezonden. Helaas is er geen livestream buiten Amerika, maar via de site van de Grammy’s is de hele show te volgen, voor de echte fans én nachtbrakers.

Beeld: Instagram Grammy’s
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.