fbpx

7 signs dat je te goed voor hem bent

We hebben de obvious rode vlaggen zoals vreemdgaan en liegen, maar dit zijn niet de enige boosdoeners. Misschien weet je ergens al dat het niet helemaal goed zit (anders zou je dit artikel niet lezen, toch?), maar ben je toch nog op zoek naar extra bevestiging. Dit zijn 7 signs dat je te goed voor hem bent.

#1. Hij is nooit op tijd.

Mensen maken tijd voor dingen die ze belangrijk vinden – en je vriendje die altijd maar te laat komt, laat hiermee niet bepaald zien dat jij tot z’n prioriteiten behoort.

#2. Je weet nooit zeker wanneer je iets van hem hoort.

Hij zou je over een paar minuten kunnen appen, of misschien wel de volgende dag omdat hij is gaan stappen met z’n vrienden zonder je dat te vertellen. Sure, iedereen heeft recht op vrijheid in een relatie, maar hoe moeilijk is het om af en toe iets van je te laten horen?

#3. En ironisch genoeg zit hij wel continu op z’n telefoon als jullie samen zijn.

Zelfs als dat betekent dat hij je verhaal moet onderbreken omdat hij een appje krijgt. Zucht.

#4. Hij vergeet allerlei dingen die belangrijk voor je zijn.

En niet omdat je het niet vaak genoeg herhaalt, maar gewoon omdat hij het niet interessant lijkt te vinden. Die lastige toets waar je het al weken over hebt en je moet halen? Hij wenst je geen succes omdat hij het vergeten is. Of omdat het niet interesseert. Op dit moment weet je het niet eens zeker.

#5. Hem voorstellen aan nieuwe mensen vind je altijd een eng idee.

Hij heeft gewoon bepaalde trekjes waar jij inmiddels mee hebt leren dealen, maar je weet niet zeker of iedereen zijn gevoel voor humor zou kunnen begrijpen…

#6. Hij biedt nooit aan om te helpen.

Je bent super stressed out over van álles, en hoewel vriendjelief dit ook zeker zal benoemen, blijft het daar bij. Enige hulp van je boyfriend is ver te zoeken.

#7. Hij laat eigenlijk nooit merken hoe leuk hij je vindt.

Als je het vraagt krijg je het wel te horen, maar verder voel je je eigenlijk niet zo heel gewaardeerd door hem. Which is crazy, want je verdient natuurlijk iemand die je nooit laat twijfelen aan wat hij voor je voelt!

> 10 tekenen dat hij je niet leuk vindt
> 8 signs dat je in de verkeerde relatie zit

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.