fbpx

3 beste make-uptechnieken voor een glowy skin

 

Met alle nieuwe beauty trends raken zelfs de meest doorgewinterde beauty addicts de weg kwijt. Daarom een klein overzichtje van alle technieken om een perfecte glow te creëren met make-up.

De basisprincipes: als je je highlight glanzender en veel lichter dan je huidskleur maakt, hoe meer je highlight opvalt. Hoe matter en hoe kleiner het contrast van de lichtere kleur met je huid is, hoe subtieler de highlight zal zijn.

LYNN_160314005

  1. Highlighten: Meestal in combinatie met contouring. Het oplichten van delen van je gezicht door bijvoorbeeld een lichter poeder te laten inwerken op de huid, ook wel ‘bakken’ genoemd. Of door een lichter poeder of creme aan te brengen op gedeeltes van het gezicht om die meer naar voren te laten komen. Het gaat hier minder om de glans (ook al is een combinatie erg mooi) en is perfect voor in de avond.
  2. Strobing: De hit van afgelopen zomer. Stobing is highlighten alleen dan zonder de shaping.. Probeer een liquid highlighter door je dagcrème of BB-crème te mixen om je huid extra te laten glanzen. Breng daarna extra highlights (in poeder of crème) aan op de hoogste delen van je gezicht. Denk aan je neusbrug, jukbeenderen, boven op je cupidoboogje van je lippen en op je ogen. Hoe meer je glanst hoe beter! Denk aan hoe je huid glanst als je net een maskertje hebt gedaan of gesport hebt.
  3. Chroming: Eigenlijk is deze trend er niet zo lang en bestaat simpelweg door het vervangen van je glitterende highlighters door een metalic multidimensionale glans. Probeer eens een lichte metallic/ parelmoer lipstick als highlighter!

Shine baby shine!

Model: Lynn Spoor / Fotografe: Angela Huizer
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.