fbpx

The look for less: Kendall Jenner

 
Of we Kendall nu op een festival, de catwalk of in haar vrije tijd zien, dit upcoming model ziet er altijd top uit. Tijd om één van haar looks te stelen.

Dat Kendall helemaal in het modewereldje thuis hoort kun je duidelijk zien aan haar geweldige gevoel voor stijl. Niet zo gek natuurlijk als je lid bent van de Kardashian familie. Net als haar zussen weet de 19-jarige Kendall zich fashionable te kleden voor elke gelegenheid en staat haar letterlijk alles.

Zelfs met deze drie basic items weet ze de perfecte zaterdagavond look te creëren. Draag net als Kendall jouw witte blouse helemaal dicht voor een chic effect. Match de blouse onder een grijskleurige blazer voor wat kleurspeling in je outfit. Deze items draag je natuurlijk op een stoere coating jeans om een speelse look te krijgen. Een pump eronder en jij hebt de perfecte outfit voor op de zaterdagavond!

Steel de stijl KendallSTEEL DE STIJL

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.